Zenészként a 21. században

Mit adhat Neked a kerekasztal-beszélgetés?

2020. szeptember 17-én került sor a fiatal zenészek jövőképéről szóló kerekasztal-beszélgetésre.

Milyen kilátásokkal indul neki egy fiatal zenész a karrierjének a 21. században? Megjósolhatóak-e a kihívások és hogyan tud ezekre felkészülni? Elég-e a legjobb zenei teljesítmény vagy másra is szükség van a zenei üzleti életben való boldoguláshoz? Milyen készségek a legfontosabbak és hogyan szerezhetőek meg?

A Focus on You fiatal zenészeknek szóló workshop-sorozat indulása előtt többek között ezeket a kérdéseket boncolgatták fiatal és tapasztalt előadóművészek és zeneszerzők, valamint a zenei üzleti élet szereplői egy nyilvános kerekasztal-beszélgetésen.

A beszélgetés résztvevői

  • Győri Noémi, fuvolaművész
  • Mórocz Kata, tréner, coach és szervezetfejlesztési tanácsadó, a Focus on You workshopsorozat egyik trénere
  • Varga Judit, zeneszerző, zongoraművész, a Bécsi Zene- és Előadóművészeti Egyetem professzora
  • Zsoldos Dávid, a Papageno ügyvezető igazgatója, az Európai Zenei Tanács tagja, a Jeunesses Musicales International alelnöke

A beszélgetést Ajtony Csaba, karmester, zeneszerző, a University of Victoria (Kanada) professzora, a Focus on You programsorozat művészeti tanácsadója vezette.

Méditámogató: Papageno

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen eseményünk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.