Egyéni tanácsadás

Klasszikus zenével foglalkozó előadóművészként, zeneszerzőként önmagában ma már nem elég a kimagasló tehetség. A FOCUS on You-nál azon dolgozunk, hogy minél magabiztosan mozogj a komolyzenei üzleti világban. Ha úgy érzed, hogy nem találsz választ az eseményeinken vagy írásainkban, vagy egyszerűen csak személyreszabottabb megoldást keresel, az egyéni tanácsadás jó választás számodra.

Miért érdemes egy külső szakértővel dolgozni? A komolyzenei üzleti világ folyamatosan változik, újabb pályázatok, helyszínek, trendek, felületek, lehetőségek bukkannak fel, amelyeket folyamatosan figyelni kell. Nem minden zenész tudja ezt megtenni – mi megtesszük helyetted. Felkészülünk, kérdezünk, friss szemmel nézünk a problémára, közösen gondolkodunk veled, legyen szó stratégiai irányokról vagy egyedi, akut kérdésekről.

Célunk, hogy a hozzánk forduló zenészek gyors és hatékony segítséget kapjanak kérdéseikben, amelyet magabiztosan használhatnak később is.

A tanácsadás helyfüggetlen, online zajlik, hossza a kérdéseidtől, témától függően 15-90 perc. Komolyzenével foglalkozó zeneszerzőket és előadóművészeket várunk, életkori és földrajzi korlátozás nélkül. Támogatóinknak köszönhetően a tanácsadás ára 15 000 forint/óra.

Milyen kérdésekben tudunk segíteni?

  • önmenedzsmenttel kapcsolatos kérdések
  • személyes branding
  • honlap, közösségi médiafelületek tervezése, átnézése
  • projektötletek átbeszélése
  • projekttervezéssel és -menedzsmenttel kapcsolatos kérdések
  • magyar és nemzetközi pályázatok feltérképezése, pályázati anyagok átnézése 
  • koncert- és évadprogram tervezése

Hogyan működik?

1. A lenti jelentkezési lapon elküldöd a kérdéseidet. 

2. Kiválasztjuk neked a szakértőt, javaslatot teszünk a tanácsadás időtartamára és árára. 

3. Ha egyetértesz, foglalsz egy időpontot. 

4. Zoomon találkozunk!

Kikkel dolgozhatsz?

Az egyéni tanácsadást az előre feltett kérdésektől függően a FOCUS on You csapatának munkatársai vagy a projektben dolgozó szakértők végzik.  

Jelentkezés


Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.