Kérdezz-felelek az NKA Zeneművészeti Kollégium pályázatairól

Élő bejelentkezés a facebook-csoportunkban

Hallottál már a Nemzeti Kulturális Alap Zeneművészeti Kollégiuma pályázatairól? Vagy már nézegetted is, de nem mertél belekezdeni, mert bonyolultnak tűntek a kiírások? Esetleg már adtál be pályázatot, de sikertelen volt?

A FOCUS on You programunk keretében szeretnénk, hogy a tavaszi körben (határidő: március 23.) már sikeresen pályázz, ezért megkértük az NKA Zeneművészeti Kollégiumának titkárát, hogy egy rövid élő videóban válaszoljanak a kérdéseitekre.

Aki kérdez: jövendő sikeres pályázók. 
Aki válaszol: a kollégium pályázataival foglalkozó titkár.

Az eseményre a FOCUS on You – Mozogj magabiztosan a komolyzenei üzleti életben! csoportban került sor, ahová bármely 18-35 év közötti, komolyzenével foglalkozó előadóművész vagy zeneszerző regisztrálhat. A beszélgetés felvétele elérhető a csoportban.

Időpont

2022. 03. 07.
15:00-15:45

Helyszín

online (Focus on You fb-csoport)

Részvételi díj

ingyenes

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.