FOCUS on Storytelling

Mit adhat Neked a workshop?

Egy személyes történet, egy-egy hétköznapokból kiragadott példa hogyan támogathat egy előadást? Miért és hogyan kapcsolódjuk a közönségünkhöz egy beszéd során? 

Ha próbáltad már a közönségedet megszólítani egy koncert előtt vagy közben, adtál interjút vagy beszéltél magadról és a munkádról, tudod, ez nem mindig egyszerű dolog.

A workshop résztvevői megismerik milyen módon támogathatják üzenetük átadását, hogy a közönség könnyen megértse és emlékezzen is az üzenetre. Terítéken lesz a tudatos történetalkotás módszertana és Marshall Ganz public narrative modellje által a résztvevők elsajátítják, hogyan tegyék a történeteiket mások számára is relevánssá és aktuálissá.

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • 18–35 éves vagy, zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol;
  •  szeretnéd szavakban is hasonlóan jól kifejezni magadat, mint a zenédben;
  • ha szeretnél jobban kapcsolódni a közönségedhez;
  • ha fontos számodra, hogy az üzeneted eljusson a hallgatóságig.

A trénerről

Stumpf Kata televíziós szerkesztő, riporter, valamint a Konnekt Egyesület alapítója és vezetője. M2 Petőfi TV-s munkája során beleszeretett a vizuális tartalomgyártás folyamatába. Fiatalokkal foglalkozó civil szervezeti munkássága pedig megtanította arra, hogy a minőség ezen a téren fontosabb, mint valaha.

Saját történetével és üzenetével kétszer állhatott a TEDx színpadán, megtapasztalva ezzel azt a különleges folyamatot, ahogyan egy személyes gondolat átadható üzenetté formálódik.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokat elsősorban fiatal zenészeknek szánjuk, de várunk minden zeneművészeti intézményben tanuló hallgatót, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőt, aki hasznosnak találja a közös munkát.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok körülbelül 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Kaphatok-e kedvezményt a regisztrációs díjból?

Támogatóinknak köszönhetően korlátozott mértékben ösztöndíjak is rendelkezésre állnak. Ha szeretnél ezzel élni, a jelentkezéssel egyidejűleg írd meg ezt egy rövid indokolással a workshop@sonus.foundation email-címre, és visszajelzünk. 

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondod a regisztrációt, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben erre nincs módunk, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.