FOCUS on Networking (workshop)

Mit adhat Neked a workshop?

A klasszikus zene nem magányos műfaj – még akkor sem, ha szólókarrierre készülsz. Nap mint nap számtalan interakcióra kerül sor, nemcsak a közönséggel, hanem a szakmai közösséggel is. Folyamatosan kommunikálsz és remélhetőleg együtt dolgozol más zenészekkel, más művészeti ágak képviselőivel, zeneszerzőkkel, előadóművészekkel, koncertszervezőkkel, a háttérben dolgozókkal, mentorokkal, tanárokkal, menedzserekkel, támogatókkal, fesztiválszervezőkkel – és még sorolhatnánk. 

Ezen a workshopon azt járjuk körbe, hol és hogyan találod meg azokat az embereket, akikkel a munkád során kapcsolódni tudsz. Ha megtaláltad őket, hogyan kommunikálj hatékonyan velük szóban és írásban (online és offline), és mire figyelj egy együttműködés kialakításakor. 

Mindezekről nem elméletben beszélünk, hanem a te konkrét céljaiddal összhangban, rengeteg feladaton és gyakorlaton keresztül, hogy azonnal hasznosítható tudást vigyél magaddal.

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol;
  • szeretnéd megmutatni a zenédet a világnak, de bizonytalan vagy, hogyan találd meg ehhez a megfelelő partnereket;
  • ha a networking szó hallatán is kiráz a hideg, mert bonyolultnak és időrablónak találod;
  • próbáltál kapcsolatba lépni más szakmabeliekkel, de valami nem volt az igazi;
  • szeretnél biztosra menni, hogy egy együttműködés hatékony és problémamentes legyen.

A trénerről

Bodnár Eszter a Sonus Alapítvány igazgatója, kulturális- és művészmenedzser, a FOCUS on You program megálmodója. Elsősorban kortárszenei projekteken dolgozik Európában és Észak-Amerikában, munkája magában foglalja a források megteremtését is. Küldetésének érzi, hogy a fiatal zenészek, akik égnek a vágytól, hogy megmutassák a zenéjüket a világnak, ehhez a zenei képesítés mellett olyan készségeket és tudást is kapjanak, amellyel magabiztosan mozoghatnak a komolyzenei üzleti életben. Ebben az egyetemi oktatói, mentori, projektmenedzseri és jogi munkában szerzett tapasztalatait is felhasználja.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokat elsősorban fiatal zenészeknek szánjuk, de várunk minden zeneművészeti intézményben tanuló hallgatót, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőt, aki hasznosnak találja a közös munkát.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok körülbelül 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Kaphatok-e kedvezményt a regisztrációs díjból?

Támogatóinknak köszönhetően korlátozott mértékben ösztöndíjak is rendelkezésre állnak. Ha szeretnél ezzel élni, a jelentkezéssel egyidejűleg írd meg ezt egy rövid indokolással a workshop@sonus.foundation email-címre, és visszajelzünk. 

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondod a regisztrációt, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben erre nincs módunk, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.