FOCUS on Nemzetközi

együttműködések

Mit adhat Neked a workshop?

A workshop elsődleges célja, hogy kitekintést engedjen a hazai művészeti programok és források közül a nemzetközi lehetőségekre, példákon keresztül mutassa meg a nemzetközi együttműködések módjait.

Elsődleges célunk, hogy bemutassuk, a turnézáson, külföldi fellépéseken túl is rengeteg lehetőség rejlik a nemzetközi kapcsolatok erősítésében, partnerségek kialakításában.

A workshop témája két részre oszlik. Az első körben megismerkedünk tipikus nemzetközi programokkal, projektekkel a felépítéstől a partnerkeresésig, a közös érdeklődés és bizalom kiépítésén át egészen a koncepció kialakításáig. A második körben konkrét forráslehetőségeket mutatunk be, fókuszálva a közvetlen brüsszeli forrásokra, olyan programokra, mint az Erasmus+, Creative Europe, de régiós forrásokat is megvizsgálunk, mint a Visegrádi Alap.

A pályázati rendszerek mellett érintve a megvalósítást, elszámolást/lezárást és részlegesen a folytatást is.

A workshop során lehetőség lesz arra, hogy konkrét, a hallgatóságtól jövő ötleteket vitathassunk meg, példájukon keresztül építhessünk fel valós stratégiákat.

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • 18-35 éves vagy, zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol;
  • Érdekelnek a nemzetközi művészeti programok
  • Nyitott vagy a nemzetközi pályázatokra, szeretnéd ezeket a lehetőségeket megismerni
  • Érdekel a nemzetközi kapcsolatépítés, hálózatosodás, partnerkeresés
  • Képesnek érzed magad nagyobb, több éves projektek vezetésére.

A trénerről

Petrányi Barna a Sziget Kft-nél kezdte pályafutását a kulturális menedzsment területén, majd 2010-ben megalapította a Pro Progressione Kft-t. A Pro Progressione a legfontosabb hazai művészeti szervezetté nőtte ki magát az elmúlt évtizedben a nemzetközi kulturális projektek területén. Több tucat sikeres programjuk a kulturális örökség interpretációs, szociális művészeti, kortárs tánc és színházi projektek mellett a zenei terültre is kiterjed, ahol az elmúlt években Both Miklóssal, Gryllus Samuval és a Hangvetővel is dolgoztak együtt.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokat elsősorban fiatal zenészeknek szánjuk, de várunk minden zeneművészeti intézményben tanuló hallgatót, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőt, aki hasznosnak találja a közös munkát.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok körülbelül 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Kaphatok-e kedvezményt a regisztrációs díjból?

Támogatóinknak köszönhetően korlátozott mértékben ösztöndíjak is rendelkezésre állnak. Ha szeretnél ezzel élni, a jelentkezéssel egyidejűleg írd meg ezt egy rövid indokolással a workshop@sonus.foundation email-címre, és visszajelzünk. 

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondod a regisztrációt, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben erre nincs módunk, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.