FOCUS on Közösségi média

Mit adhat Neked a workshop?

A közönség! Szeretnénk, hogy eljöjjenek a koncertjeinkre, meghallgassák a felvételeinket, visszajelezzenek, hogy mi tetszik nekik, minek örülnének. Hogyan érjük el őket? Ezen a workshopon megismerheted, hogy melyek az aktuális online kommunikációs trendek és mire érdemes figyelni, hogy kitűnj a közösségi média felületeken.

Megismerheted, hogy melyek számodra a legideálisabb felületek, illetve azt is, hogy ezeken milyen gyakorisággal és milyen minőségű posztokkal érdemes megjelenni. A hatékony posztok legfontosabb formai és tartalmi követelménye meghatározása mellett kitérünk a Facebook és Insta hirdetésekre is. Trénerünk a már működő közösségi média felületeid elemzésével személyre szabott tanácsokat is ad neked a folytatáshoz. 

Vegyél részt a workshopon, hogy utána eredményesen kommunikálj az egyes social media felületeiden!

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • 18-35 éves vagy, zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol,
  • fontosnak tartod a (szakmai) személyes márkád építését;
  • igazából eddig nem is gondoltad, hogy ez fontos lehet, de szívesen hallanál róla bővebben;
  • nem tudod, melyik közösségi média platform az igazán neked való (egyáltalán mi is a lényegi különbség köztük?);
  • a célközönséged még nem tudja, miért is téged érdemes hallgatnia, követnie;
  • szeretnéd megismerni a legújabb social media trendeket, tippeket, trükköket.

A trénerről

Dr. Szabó Orsolya – a Zsolya Communication alapítója – eredetileg jogász és válságmenedzser, jelenleg digitális nomád anyuka. A főként online marketinggel és kommunikációs tanácsadással foglalkozó helyfüggetlen hálózatát, a Zsolyát 2016-ban indította útjára, hogy bármikor, bárhonnan dolgozhasson. Mára három ország hat városából segítik a vállalkozókat. Orsi célja, hogy mikrovállalkozásoktól a civil szervezeteken át a multinacionális cégekig minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a különböző social media felületeket és a bennük rejlő lehetőségeket. Ennek érdekében az elmúlt években a legkülönbözőbb szakmák képviselőinek tartott offline és online tréningeket és workshopokat.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokra 18–35 éves zenészeket, zeneművészeti intézményben tanuló hallgatókat, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőket várunk.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Mennyibe kerül a workshopon való részvétel?

A FOCUS on You sorozatot szervező Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására a képzés árát átvállalja, így a résztvevők kedvezményes regisztrációs díj ellenében vehetnek részt az alkalmakon.

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondom a regisztrációmat, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben a regisztrációs díj nem kerül visszautalásra, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Nem 18-35 év közötti zeneművész vagyok, jelentkezhetek a workshopra?

Ha van szabad hely, a jelentkezés nyitva áll mások számára is, nekik azonban a workshop árát meg kell téríteniük. 

További eseményeink

Ha érdekelnek további eseményeink is, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Mit mondanak a programjainkról?

Manapság a lehetőségek sok esetben csak egy karnyújtásnyira vannak, a kérdés csak az, tudomásunk van-e ezekről, vagy tudjuk-e az irányt, hogy merre nyúljunk. A média, az online közösségi terek lehetőségeivel csak az tud élni, aki jól tájékozott - ehhez adott egy jó kiindulási pontot a FOCUS on Közösségi Média workshop.

Gedai Eszter,
fuvolaművész

Minden 21. századi fiatal pályakezdő művész számára elengedhetetlen, hogy gyakorlatot szerezzen és tapasztalatai legyenek az önmenedzsment területén. A kiemelkedő zenei készségek és szakmai tudás mellett fontos, hogy a művésznek ismeretei legyenek a lehetőségekről, amelyek adottak az elinduláshoz. A FOCUS on You program workshopjai olyan ötleteket és tanácsokat adtak nekem a zenei marketing, koncertszervezés és pályázatírás témaköreiben, amelyeket mind a mai hasznosíthatok, és úgy gondolom, egész hátralévő pályám során a segítségemre lesznek.

Varga Abigél,
zeneszerző

Nagyon jó szívvel ajánlom a Sonus Alapítvány programjait minden korosztálynak! Legyen szó még diákról vagy akár már aktívan koncertező művészről. Az újító, vérfrissítő kezdeményezések a klasszikus zenei életben manapság kritikusan fontosak. Melyekben véleményem szerint a Focus on You Csapata jelenleg az egyik legprofibb hazánkban.

Mohai Bálint,
fagottművész