FOCUS on Közösségi média

Mit adhat Neked a workshop?

A közönség! Szeretnénk, hogy eljöjjenek a koncertjeinkre, meghallgassák a felvételeinket, visszajelezzenek, hogy mi tetszik nekik, minek örülnének. Hogyan érjük el őket? Ezen a workshopon megismerheted, hogy melyek az aktuális online kommunikációs trendek és mire érdemes figyelni, hogy kitűnj a közösségi média felületeken.

Megismerheted, hogy melyek számodra a legideálisabb felületek, illetve azt is, hogy ezeken milyen gyakorisággal és milyen minőségű posztokkal érdemes megjelenni. A hatékony posztok legfontosabb formai és tartalmi követelménye meghatározása mellett kitérünk a Facebook és Insta hirdetésekre is. Trénerünk a már működő közösségi média felületeid elemzésével személyre szabott tanácsokat is ad neked a folytatáshoz. 

Vegyél részt a workshopon, hogy utána eredményesen kommunikálj az egyes social media felületeiden!

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • 18-35 éves vagy, zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol,
  • fontosnak tartod a (szakmai) személyes márkád építését;
  • igazából eddig nem is gondoltad, hogy ez fontos lehet, de szívesen hallanál róla bővebben;
  • nem tudod, melyik közösségi média platform az igazán neked való (egyáltalán mi is a lényegi különbség köztük?);
  • a célközönséged még nem tudja, miért is téged érdemes hallgatnia, követnie;
  • szeretnéd megismerni a legújabb social media trendeket, tippeket, trükköket.

A trénerről

Dr. Szabó Orsolya – a Zsolya Communication alapítója – eredetileg jogász és válságmenedzser, jelenleg digitális nomád anyuka. A főként online marketinggel és kommunikációs tanácsadással foglalkozó helyfüggetlen hálózatát, a Zsolyát 2016-ban indította útjára, hogy bármikor, bárhonnan dolgozhasson. Mára három ország hat városából segítik a vállalkozókat. Orsi célja, hogy mikrovállalkozásoktól a civil szervezeteken át a multinacionális cégekig minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a különböző social media felületeket és a bennük rejlő lehetőségeket. Ennek érdekében az elmúlt években a legkülönbözőbb szakmák képviselőinek tartott offline és online tréningeket és workshopokat.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokra 18–35 éves zenészeket, zeneművészeti intézményben tanuló hallgatókat, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőket várunk.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Mennyibe kerül a workshopon való részvétel?

A FOCUS on You sorozatot szervező Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására a képzés árát átvállalja, így a résztvevők kedvezményes regisztrációs díj ellenében vehetnek részt az alkalmakon.

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondom a regisztrációmat, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben a regisztrációs díj nem kerül visszautalásra, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Nem 18-35 év közötti zeneművész vagyok, jelentkezhetek a workshopra?

Ha van szabad hely, a jelentkezés nyitva áll mások számára is, nekik azonban a workshop árát meg kell téríteniük. 

További eseményeink

Ha érdekelnek további eseményeink is, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Mit mondanak a programjainkról?

Manapság a lehetőségek sok esetben csak egy karnyújtásnyira vannak, a kérdés csak az, tudomásunk van-e ezekről, vagy tudjuk-e az irányt, hogy merre nyúljunk. A média, az online közösségi terek lehetőségeivel csak az tud élni, aki jól tájékozott - ehhez adott egy jó kiindulási pontot a FOCUS on Közösségi Média workshop.

Gedai Eszter,
fuvolaművész

Minden 21. századi fiatal pályakezdő művész számára elengedhetetlen, hogy gyakorlatot szerezzen és tapasztalatai legyenek az önmenedzsment területén. A kiemelkedő zenei készségek és szakmai tudás mellett fontos, hogy a művésznek ismeretei legyenek a lehetőségekről, amelyek adottak az elinduláshoz. A FOCUS on You program workshopjai olyan ötleteket és tanácsokat adtak nekem a zenei marketing, koncertszervezés és pályázatírás témaköreiben, amelyeket mind a mai hasznosíthatok, és úgy gondolom, egész hátralévő pályám során a segítségemre lesznek.

Varga Abigél,
zeneszerző

Nagyon jó szívvel ajánlom a Sonus Alapítvány programjait minden korosztálynak! Legyen szó még diákról vagy akár már aktívan koncertező művészről. Az újító, vérfrissítő kezdeményezések a klasszikus zenei életben manapság kritikusan fontosak. Melyekben véleményem szerint a Focus on You Csapata jelenleg az egyik legprofibb hazánkban.

Mohai Bálint,
fagottművész