FOCUS on Közösségi média

Mit adhat Neked a workshop?

A közönség! Szeretnénk, hogy eljöjjenek a koncertjeinkre, meghallgassák a felvételeinket, visszajelezzenek, hogy mi tetszik nekik, minek örülnének. Hogyan érjük el őket? Ezen a workshopon megismerheted, hogy melyek az aktuális online kommunikációs trendek és mire érdemes figyelni, hogy kitűnj a közösségi média felületeken.

Megismerheted, hogy melyek számodra a legideálisabb felületek, illetve azt is, hogy ezeken milyen gyakorisággal és milyen minőségű posztokkal érdemes megjelenni. A hatékony posztok legfontosabb formai és tartalmi követelménye meghatározása mellett kitérünk a Facebook és Insta hirdetésekre is. Trénerünk a már működő közösségi média felületeid elemzésével személyre szabott tanácsokat is ad neked a folytatáshoz. 

Vegyél részt a workshopon, hogy utána eredményesen kommunikálj az egyes social media felületeiden!

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • 18-35 éves vagy, zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol,
  • fontosnak tartod a (szakmai) személyes márkád építését;
  • igazából eddig nem is gondoltad, hogy ez fontos lehet, de szívesen hallanál róla bővebben;
  • nem tudod, melyik közösségi média platform az igazán neked való (egyáltalán mi is a lényegi különbség köztük?);
  • a célközönséged még nem tudja, miért is téged érdemes hallgatnia, követnie;
  • szeretnéd megismerni a legújabb social media trendeket, tippeket, trükköket.

A trénerről

Dr. Szabó Orsolya – a Zsolya Communication alapítója – eredetileg jogász és válságmenedzser, jelenleg digitális nomád anyuka. A főként online marketinggel és kommunikációs tanácsadással foglalkozó helyfüggetlen hálózatát, a Zsolyát 2016-ban indította útjára, hogy bármikor, bárhonnan dolgozhasson. Mára három ország hat városából segítik a vállalkozókat. Orsi célja, hogy mikrovállalkozásoktól a civil szervezeteken át a multinacionális cégekig minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a különböző social media felületeket és a bennük rejlő lehetőségeket. Ennek érdekében az elmúlt években a legkülönbözőbb szakmák képviselőinek tartott offline és online tréningeket és workshopokat.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokat elsősorban fiatal zenészeknek szánjuk, de várunk minden zeneművészeti intézményben tanuló hallgatót, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőt, aki hasznosnak találja a közös munkát.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok körülbelül 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Kaphatok-e kedvezményt a regisztrációs díjból?

Támogatóinknak köszönhetően korlátozott mértékben ösztöndíjak is rendelkezésre állnak. Ha szeretnél ezzel élni, a jelentkezéssel egyidejűleg írd meg ezt egy rövid indokolással a workshop@sonus.foundation email-címre, és visszajelzünk. 

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondod a regisztrációt, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben erre nincs módunk, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.