FOCUS on Hatékony együttműködés

Mit adhat Neked a workshop?

Manapság már senki nem tudja magányos farkasként végezni a munkáját, egymásra, a partnereinkre, a munkaadónkra vagy egy menedzserre vagyunk utalva, az együttműködésekben, közös projektekben pedig óriási lehetőség is rejlik. Együtt dolgozni egyrészt kikerülhetetlen, másrészt pedig óriási örömforrás, és a kreativitás kiteljesedése lehet a közös alkotás. Azonban mint minden emberi interakcióban, az ilyen együttműködésekben is vannak buktatók, csapdák, nehéz kommunikációs helyzetek, esetleg konfliktusok és érdekütközések.

Ezen a workshopon azt fogjuk körbejárni, hogy a kommunikációd fejlesztésével hogyan tudod tisztán közölni az igényeidet, hogyan tudsz akár nehéz beszélgetéseket is kezdeményezni, hogyan tudod meghúzni a határaidat, hogyan tudod a konfliktusok kezelését a kapcsolat építésével és nem rombolásával megoldani. Emellett pedig ahhoz is adunk ötleteket, hogy proaktívan hogyan lehet olyan jó kapcsolatokat ápolni, amelyek a sikeres együttműködés és gördülékeny közös munka alapját tudják adni.

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • szeretnél másokkal hatékonyan és könnyedén együtt dolgozni
  • szeretnél eszközöket kapni ahhoz, hogy egy esetleg felmerült feszültséget hogyan lehet jól kezelni
  • nehezen mondasz nemet, húzod meg a határaidat
  • egy kicsit ódzkodsz az olyan tárgyalási helyzetektől, amikor az együttműködés feltételeiről, kereteiről, akár anyagi vonzatáról van szó,
  • szeretnél másokkal együttműködni és ezekben gördülékenyen és tisztán kommunikálni,
  • szeretnél konfliktuskezelésben fejlődni.

A trénerről

Mórocz Kata tréner, coach és szervezetfejlesztési tanácsadó: a jogi pályát cserélte az emberek és csapatok fejlesztésére, a munka emberi oldala és a kreativitás témája érdekli. Jelenleg főleg innovatív, friss gondolkodású cégekkel dolgozik együtt azon, hogy minél jobb munkahelyekké válhassanak az együttműködés fejlesztésével. Erre a workshopra több módszertanból, elméletből gyúrja össze azokat a gondolatokat, amelyek egy fiatal zenész számára hasznosak és akár azonnal is alkalmazhatóak lesznek.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokat elsősorban fiatal zenészeknek szánjuk, de várunk minden zeneművészeti intézményben tanuló hallgatót, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőt, aki hasznosnak találja a közös munkát.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok körülbelül 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Kaphatok-e kedvezményt a regisztrációs díjból?

Támogatóinknak köszönhetően korlátozott mértékben ösztöndíjak is rendelkezésre állnak. Ha szeretnél ezzel élni, a jelentkezéssel egyidejűleg írd meg ezt egy rövid indokolással a workshop@sonus.foundation email-címre, és visszajelzünk. 

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondod a regisztrációt, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben erre nincs módunk, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.