FOCUS on Az én történetem

Mit adhat Neked a workshop?

A workshopon azért dolgozunk együtt, hogy megtaláljuk, milyen eszközökkel teheti egy fiatal zenésze egyedivé és emlékezetessé a róla szóló szövegeket. Akár egy rövid bemutatkozásról legyen szó, amit a leendő közönségnek szánt szövegről: kulcsfontosságú, hogy a szöveg valóban őt tükrözze.

A te történeted. A workshopon azért dolgozunk majd együtt, hogy megtaláljuk, milyen eszközökkel teheted egyedivé és emlékezetessé a rólad szóló szövegeket. Akár egy rövid bemutatkozásról legyen szó, amit a leendő közönségednek szánsz, akár egy hosszabb életrajzról, amivel egy ösztöndíjra vagy munkára jelentkezel: kulcsfontosságú, hogy a szöveg valóban tükrözzön téged. A workshopon körüljárjuk, hogyan mesélheted el különböző írásos formákban a te történeted – egyszerre kellően szakmaian, mégis személyesen. Emellett átbeszéljük, hogyan hasznosíthatod a megszerzett tudást a saját honlapod felépítésében, gondozásában, vagy akár PR szövegek megírásában.

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • 18-35 éves vagy, zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol; 
  • foglalkoztat, hogyan írhatsz egyéni és kreatív bemutatkozó szövegeket;
  • szívesen gondolkodnál együtt egy szakmai, inspiráló közegben arról, hogyan segíthetnek a zenei életben való érvényesülésben a jól megírt életrajzok és a személyes történetek;
  • olyan gyakorlati tudásra vágysz, amit az önmenedzselés számos területén hasznosíthatsz;
  • nem félsz újragondolni azt, ahogyan magadról a külvilágnak kommunikálsz.

A trénerről

Belinszky Anna

Belinszky Anna muzikológus, a Zeneakadémia Zenetudományi Tanszék tudományos segédmunkatársa. Zenetörténészként kiemelt feladatának tartja, hogy hidakat építsen a művek és a befogadók között: zenei újságíróként rendszeresen készít koncertismertetőket, zenei tárgyú cikkeket, interjúkat Magyarország vezető kulturális intézményei és a magyar zeneélet különböző szereplői számára. Egy civil szervezet trénereként és projektvezetőjeként fiatalokat segít abban, hogy különböző tanulási helyzetekben rátaláljanak a saját magukban és a közösségeikben rejlő lehetőségekre.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokat elsősorban fiatal zenészeknek szánjuk, de várunk minden zeneművészeti intézményben tanuló hallgatót, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőt, aki hasznosnak találja a közös munkát.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok körülbelül 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat jelenleg online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a regisztrációt.

Kaphatok-e kedvezményt a regisztrációs díjból?

Támogatóinknak köszönhetően korlátozott mértékben ösztöndíjak is rendelkezésre állnak. Ha szeretnél ezzel élni, a jelentkezéssel egyidejűleg írd meg ezt egy rövid indokolással a workshop@sonus.foundation email-címre, és visszajelzünk. 

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondod a regisztrációt, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben erre nincs módunk, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.