Évtervező zenészeknek

Kezdd tudatosan és lendületesen a 2024-es évet!

Az évvége közeledtével lépten nyomon találkozunk évértékelésre buzdító írásokkal, workshopokkal. Mielőtt újra bedarál minket a mókuskerék, érdemes megállni kicsit, ránézni az elmúlt 365 napra, és számbavenni a terveket a következő évre. Akkor is, ha sok körülöttünk és bennünk a változás és a bizonytalanság.

Ebben szeretnénk a segítségedre lenni az Évtervező zenészeknek programunkkal. Ebben számtalan produktivitási és tervezési módszert, gyakorlatot gyúrtunk össze, kifejezetten a zenészi pálya sajátosságait figyelmbe véve. Egy kreatív, hatékony, önismeretre is építő közös útra hívunk, amelynek során – a Te igényeidnek megfelelően – terveket szövünk és lépéseket dolgozunk ki a zenei karrieredben, de hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a zenén túli területek is egyensúlyba kerüljenek. 

 

Mire számíthatsz?

  • egy előzetesen megküldött munkafüzetre (a jelentkezésed után azonnal megkapod – január 2-től);
  • egy egyórás személyre szabott beszélgetésre az általad választott kérdésekről;
  • a 2023. év áttekintésére, értékelésére;
  • a 2024. év legfontosabb célkitűzéseinek meghatározására;
  • a céljaidhoz vezető szükséges lépések rendszerezésére, időzítésére;
  • a számodra megfelelő időmenedzsment-technikák kiválasztására;
  • sok-sok további feladatra a beszélgetés során;
  • júniusban egy rövid follow-up beszélgetésre a haladásod áttekintésére.

Kivel fogsz dolgozni?

Bodnár Eszter a Sonus Alapítvány igazgatója, kulturális- és művészmenedzser, a FOCUS on You program megálmodója. Elsősorban kortárszenei projekteken dolgozik Európában és Észak-Amerikában. Küldetésének érzi, hogy a fiatal zenészek, akik égnek a vágytól, hogy megmutassák a zenéjüket a világnak, ehhez a zenei képesítés mellett olyan készségeket és tudást is kapjanak, amellyel magabiztosan mozoghatnak a komolyzenei üzleti életben. Ebben az egyetemi oktatói, mentori, projektmenedzseri és jogi munkában szerzett tapasztalatait is felhasználja.

Jelentkezés

Évtervezőnk mindig decemberben nyílik meg, emellett szeptemberben évadtervezőt is tartunk. Ha érdekelne valamelyik program a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.