Évtervező zenészeknek

Kezdd tudatosan és lendületesen a 2024-es évet!

Az évvége közeledtével lépten nyomon találkozunk évértékelésre buzdító írásokkal, workshopokkal. Mielőtt újra bedarál minket a mókuskerék, érdemes megállni kicsit, ránézni az elmúlt 365 napra, és számbavenni a terveket a következő évre. Akkor is, ha sok körülöttünk és bennünk a változás és a bizonytalanság.

Ebben szeretnénk a segítségedre lenni az Évtervező zenészeknek programunkkal. Ebben számtalan produktivitási és tervezési módszert, gyakorlatot gyúrtunk össze, kifejezetten a zenészi pálya sajátosságait figyelmbe véve. Egy kreatív, hatékony, önismeretre is építő közös útra hívunk, amelynek során – a Te igényeidnek megfelelően – terveket szövünk és lépéseket dolgozunk ki a zenei karrieredben, de hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a zenén túli területek is egyensúlyba kerüljenek. 

 

Mire számíthatsz?

  • egy előzetesen megküldött munkafüzetre (a jelentkezésed után azonnal megkapod – január 2-től);
  • egy egyórás személyre szabott beszélgetésre az általad választott kérdésekről;
  • a 2023. év áttekintésére, értékelésére;
  • a 2024. év legfontosabb célkitűzéseinek meghatározására;
  • a céljaidhoz vezető szükséges lépések rendszerezésére, időzítésére;
  • a számodra megfelelő időmenedzsment-technikák kiválasztására;
  • sok-sok további feladatra a beszélgetés során;
  • júniusban egy rövid follow-up beszélgetésre a haladásod áttekintésére.

Kivel fogsz dolgozni?

Bodnár Eszter a Sonus Alapítvány igazgatója, kulturális- és művészmenedzser, a FOCUS on You program megálmodója. Elsősorban kortárszenei projekteken dolgozik Európában és Észak-Amerikában. Küldetésének érzi, hogy a fiatal zenészek, akik égnek a vágytól, hogy megmutassák a zenéjüket a világnak, ehhez a zenei képesítés mellett olyan készségeket és tudást is kapjanak, amellyel magabiztosan mozoghatnak a komolyzenei üzleti életben. Ebben az egyetemi oktatói, mentori, projektmenedzseri és jogi munkában szerzett tapasztalatait is felhasználja.

Jelentkezés

Időpont

2024. január 2-31. között, egy általad választott időpontban

Helyszín

online (Zoom)

Részvételi díj

19.900 Ft

}

Jelentkezési határidő

legkésőbb január 22-ig tudsz jelentkezni


Mit mondanak az évtervező programunkról?

Bátran tudom ajánlani az ‘Évtervező zenészeknek’ programot! Nagyon fontos fiatal előadóművészként, hogy értékelni tudjuk az előző év tevékenységeit és konkrét célokat határozzunk meg az elkövetkezendőre. Ebben nagy segítséget nyújt a programhoz tartozó munkafüzet, amely egy önismereti kis könyv is egyben. Számomra az évtervező beszélgetés egy biztos kapaszkodópont volt az év nehezebb szakmai időszakaiban is.

Pethő Rebeka,
fuvolaművész

A előadóművészi pálya velejárója, hogy váratlan helyzetekhez alkalmazkodjunk, improvizáljunk, hirtelen találjunk megoldást. Ezért is különösen fontos, hogy a céljaink elérése érdekében tűzzünk ki támpontokat, melyekhez - ha nem is egyenes úton, de - előbb vagy utóbb elérhetünk. A Sonus Foundation Évtervezője ebben segít: rendszerezhetjük gondolatainkat, rövid- és hosszútávú terveinket a szakmai és mindennapi életünkben egyaránt. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy megtalálja az egyensúlyt ezen a csodálatos, ámde sokszor kiszámíthatatlan pályán.

Németh Gábor,
hegedűművész

Az évtervező segít strukturálni az idődet, lehetővé téve, hogy jobban szervezett és hatékonyabb legyél. Nekem segített prioritásokat felállítani, célokat kitűzni és nyomon követni azokat. Nem utolsó sorban segít abban is, hogy ne felejts el fontos határidőket vagy eseményeket. Számomra nagyon hasznos volt és Eszterrel könnyedén, jó hangulatban telt a tervezés. Itt mindenkinek személyre szabott egyéni terv készülhet, ahol nem csak a szakmai, de a lelki igényeket is figyelembe veszik.

Csörgeő Luca,
operaénekes

Ami nekem a leghasznosabb volt, hogy egy reális képet kaptam a magyar és külföldi zeneipar közti különbségekről, mivel ezeket itthonról nehéz belelátni, ezáltal sokkal közelebb került a produkciómhoz a külföldi nyitás, ami 2024-ben el is kezdődik. Másik, ami szerintem nagyon fontos, hogy ezek az alkalmak segítenek összeszedni és rendszerezni a teendőket és a célokat, így sokat tisztult a fejem egy-egy alkalom után.

Marton Szabolcs,
zeneszerző

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.