Évadzáró meetup

Találkozzunk személyesen!

Részt vettél már workhopunkon? Velünk voltál az elmúlt évben? Kérdeztél szakértőinktől az élő alkalmaink során? Tagja vagy a csoportunknak, olvasod a blogunkat, voltál nálunk egyéni tanácsadáson? Hiányoznak a személyes alkalmak? Vagy az előző kérdésekre nem volt a válaszod, de szívesen megtudnál többet a programokról és a mögötte álló emberekről?

Zárjuk együtt a 2021-22-es évet! FOCUS on You programunk idei szezonját egy tavaszzáró meetup keretében zárjuk, mely során találkozhatsz ismerős arcokkal, de tovább bővítheted kapcsolataidat is. 

Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztálni lent tudsz, június 14-én éjfélig. 

Időpont

2022. 06. 15.
18:00-20:00

Helyszín

Majomhoz
Budapest, Maros utca 56. 1122

Részvételi díj

ingyenes,
regisztrációhoz kötött


További eseményeink

Ha érdekelnek további eseményeink is, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Mit mondanak a programjainkról?

Manapság a lehetőségek sok esetben csak egy karnyújtásnyira vannak, a kérdés csak az, tudomásunk van-e ezekről, vagy tudjuk-e az irányt, hogy merre nyúljunk. A média, az online közösségi terek lehetőségeivel csak az tud élni, aki jól tájékozott - ehhez adott egy jó kiindulási pontot a FOCUS on Közösségi Média workshop.

Gedai Eszter,
fuvolaművész

Minden 21. századi fiatal pályakezdő művész számára elengedhetetlen, hogy gyakorlatot szerezzen és tapasztalatai legyenek az önmenedzsment területén. A kiemelkedő zenei készségek és szakmai tudás mellett fontos, hogy a művésznek ismeretei legyenek a lehetőségekről, amelyek adottak az elinduláshoz. A FOCUS on You program workshopjai olyan ötleteket és tanácsokat adtak nekem a zenei marketing, koncertszervezés és pályázatírás témaköreiben, amelyeket mind a mai hasznosíthatok, és úgy gondolom, egész hátralévő pályám során a segítségemre lesznek.

Varga Abigél,
zeneszerző

Nagyon jó szívvel ajánlom a Sonus Alapítvány programjait minden korosztálynak! Legyen szó még diákról vagy akár már aktívan koncertező művészről. Az újító, vérfrissítő kezdeményezések a klasszikus zenei életben manapság kritikusan fontosak. Melyekben véleményem szerint a Focus on You Csapata jelenleg az egyik legprofibb hazánkban.

Mohai Bálint,
fagottművész