Évadtervező zenészeknek

Kezdd tudatosan és lendületesen az új évadot!

Szeptember az új január!

Még hétágra süt a nap, de egyre közelebb kerül az évkezdés, zenészként a zenei évad nyitánya, ezzel együtt a projektek és a velük járó káosz. Mielőtt újra bedarál minket a mókuskerék, érdemes megállni kicsit, ránézni az elmúlt tizenkét hónapra, és számbavenni a terveket a következőre. Akkor is, ha sok körülöttünk és bennünk a változás és a bizonytalanság.

Ebben szeretnénk a segítségedre lenni az ‘Évadtervező zenészeknek’ programunkkal. Ebben számtalan produktivitási és tervezési módszert, gyakorlatot gyúrtunk össze, kifejezetten a zenészi pálya sajátosságait figyelmbe véve. Egy kreatív, hatékony, önismeretre is építő közös útra hívunk, amelynek során – a Te igényeidnek megfelelően – terveket szövünk és lépéseket dolgozunk ki a zenei karrieredben, de hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a zenén túli területek is egyensúlyba kerüljenek.

 

Mire számíthatsz?

  • egy előzetesen megküldött munkafüzetre (a jelentkezésed után azonnal megkapod);
  • egy egyórás személyre szabott beszélgetésre az általad választott kérdésekről;
  • az elmúlt 12 hónap áttekintésére, értékelésére;
  • a 2023/24-es tanév/évad legfontosabb célkitűzéseinek meghatározására;
  • a céljaidhoz vezető szükséges lépések rendszerezésére, időzítésére;
  • a számodra megfelelő időmenedzsment-technikák kiválasztására;
  • sok-sok további feladatra a beszélgetés során;
  • februárban egy rövid follow-up beszélgetésre a haladásod áttekintésére.

Kivel fogsz dolgozni?

Bodnár Eszter a Sonus Alapítvány igazgatója, kulturális- és művészmenedzser, a FOCUS on You program megálmodója. Elsősorban kortárszenei projekteken dolgozik Európában és Észak-Amerikában. Küldetésének érzi, hogy a fiatal zenészek, akik égnek a vágytól, hogy megmutassák a zenéjüket a világnak, ehhez a zenei képesítés mellett olyan készségeket és tudást is kapjanak, amellyel magabiztosan mozoghatnak a komolyzenei üzleti életben. Ebben az egyetemi oktatói, mentori, projektmenedzseri és jogi munkában szerzett tapasztalatait is felhasználja.

Jelentkezés

Ez a program legközelebb 2024 szeptemberében lesz elérhető. Hasonló program (Évtervező zenészeknek) indul 2024 januárjában. Ha érdekel bármelyik, töltsd ki ezt az adatlapot!

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.