Évtervező zenészeknek

Kezdd tudatosan és lendületesen a 2023-as évet!

Az évvége közeledtével lépten nyomon találkozunk évértékelésre buzdító írásokkal, workshopokkal. Mielőtt újra bedarál minket a mókuskerék, érdemes megállni kicsit, ránézni az elmúlt 365 napra, és számbavenni a terveket a következő évre. Akkor is, ha sok körülöttünk és bennünk a változás és a bizonytalanság.

Ebben szeretnénk a segítségedre lenni az Évtervező zenészeknek programunkkal. Ebben számtalan produktivitási és tervezési módszert, gyakorlatot gyúrtunk össze, kifejezetten a zenészi pálya sajátosságait figyelmbe véve. Egy kreatív, hatékony, önismeretre is építő közös útra hívunk, amelynek során – a Te igényeidnek megfelelően – terveket szövünk és lépéseket dolgozunk ki a zenei karrieredben, de hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a zenén túli területek is egyensúlyba kerüljenek. 

 

Mire számíthatsz?

  • egy előzetesen megküldött munkafüzetre (a jelentkezésed után azonnal megkapod – január 2-től);
  • egy egyórás személyre szabott beszélgetésre az általad választott kérdésekről;
  • a 2022. év áttekintésére, értékelésére;
  • a 2023. év legfontosabb célkitűzéseinek meghatározására;
  • a céljaidhoz vezető szükséges lépések rendszerezésére, időzítésére;
  • a számodra megfelelő időmenedzsment-technikák kiválasztására;
  • sok-sok további feladatra a beszélgetés során;
  • júniusban egy rövid follow-up beszélgetésre a haladásod áttekintésére.

Kivel fogsz dolgozni?

Bodnár Eszter a Sonus Alapítvány igazgatója, kulturális- és művészmenedzser, a FOCUS on You program megálmodója. Elsősorban kortárszenei projekteken dolgozik Európában és Észak-Amerikában. Küldetésének érzi, hogy a fiatal zenészek, akik égnek a vágytól, hogy megmutassák a zenéjüket a világnak, ehhez a zenei képesítés mellett olyan készségeket és tudást is kapjanak, amellyel magabiztosan mozoghatnak a komolyzenei üzleti életben. Ebben az egyetemi oktatói, mentori, projektmenedzseri és jogi munkában szerzett tapasztalatait is felhasználja.

Jelentkezés

Időpont

2023. január 9-31. között, egy általad választott időpontban

Helyszín

online (Zoom)

Részvételi díj

14.900 Ft

}

Jelentkezési határidő

legkésőbb január 15-ig tudsz jelentkezni


További eseményeink

Ha érdekelnek további eseményeink is, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Mit mondanak a programjainkról?

Manapság a lehetőségek sok esetben csak egy karnyújtásnyira vannak, a kérdés csak az, tudomásunk van-e ezekről, vagy tudjuk-e az irányt, hogy merre nyúljunk. A média, az online közösségi terek lehetőségeivel csak az tud élni, aki jól tájékozott - ehhez adott egy jó kiindulási pontot a FOCUS on Közösségi Média workshop.

Gedai Eszter,
fuvolaművész

Minden 21. századi fiatal pályakezdő művész számára elengedhetetlen, hogy gyakorlatot szerezzen és tapasztalatai legyenek az önmenedzsment területén. A kiemelkedő zenei készségek és szakmai tudás mellett fontos, hogy a művésznek ismeretei legyenek a lehetőségekről, amelyek adottak az elinduláshoz. A FOCUS on You program workshopjai olyan ötleteket és tanácsokat adtak nekem a zenei marketing, koncertszervezés és pályázatírás témaköreiben, amelyeket mind a mai hasznosíthatok, és úgy gondolom, egész hátralévő pályám során a segítségemre lesznek.

Varga Abigél,
zeneszerző

Nagyon jó szívvel ajánlom a Sonus Alapítvány programjait minden korosztálynak! Legyen szó még diákról vagy akár már aktívan koncertező művészről. Az újító, vérfrissítő kezdeményezések a klasszikus zenei életben manapság kritikusan fontosak. Melyekben véleményem szerint a Focus on You Csapata jelenleg az egyik legprofibb hazánkban.

Mohai Bálint,
fagottművész