Kérdezz-felelek az Artisjus tevékenységéről

Élő bejelentkezés a facebook-csoportunkban

Zeneszerzőként gondolkodtál azon, hogyan kaphatnál jogdíjakat a darabjaid után? Szerveztél online vagy offline koncerteket, és bizonytalan voltál, hogy be kell-e jelentened? Próbáltál már regisztrálni, adatokat felvinni az Artisjus rendszerébe, de egyszerűen túl bonyolultnak tűnt?

A FOCUS on You programunk keretében szeretnénk, hogy ne okozzanak fejtörést ezek a kérdések, ezért megkértük az Artisjus munkatársát, hogy egy rövid élő videóban válaszoljon a kérdéseitekre.

Aki kérdez: zeneszerzők, előadóművészek, koncertszervezők.
Aki válaszol: Bánfalvi Csenge, osztályvezető (Szerzői Kapcsolatok), Artisjus

A kérdéseket előre is feltehetitek az eseményhez posztolva, vagy elküldhetitek nekünk a office@sonus.foundation címre vagy messenger üzenetben. Az élő bejelentkezés alatt is folyamatosan lehet a chatben kérdezni.

Az eseményre a FOCUS on You – Mozogj magabiztosan a komolyzenei üzleti életben! csoportban került sor, ahová bármely 18-35 év közötti, komolyzenével foglalkozó előadóművész vagy zeneszerző regisztrálhat. A beszélgetés felvétele elérhető a csoportban.

Időpont

2022. 04. 11.
17:00-18:00

Helyszín

online (Focus on You fb-csoport)

Részvételi díj

ingyenes

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.