Kérdezz-felelek az Artisjus tevékenységéről

Élő bejelentkezés a facebook-csoportunkban

Zeneszerzőként gondolkodtál azon, hogyan kaphatnál jogdíjakat a darabjaid után? Szerveztél online vagy offline koncerteket, és bizonytalan voltál, hogy be kell-e jelentened? Próbáltál már regisztrálni, adatokat felvinni az Artisjus rendszerébe, de egyszerűen túl bonyolultnak tűnt?

A FOCUS on You programunk keretében szeretnénk, hogy ne okozzanak fejtörést ezek a kérdések, ezért megkértük az Artisjus munkatársát, hogy egy rövid élő videóban válaszoljon a kérdéseitekre.

Aki kérdez: zeneszerzők, előadóművészek, koncertszervezők.
Aki válaszol: Bánfalvi Csenge, osztályvezető (Szerzői Kapcsolatok), Artisjus

A kérdéseket előre is feltehetitek az eseményhez posztolva, vagy elküldhetitek nekünk a office@sonus.foundation címre vagy messenger üzenetben. Az élő bejelentkezés alatt is folyamatosan lehet a chatben kérdezni.

Az eseményre a FOCUS on You – Mozogj magabiztosan a komolyzenei üzleti életben! csoportban került sor, ahová bármely 18-35 év közötti, komolyzenével foglalkozó előadóművész vagy zeneszerző regisztrálhat. A beszélgetés felvétele elérhető a csoportban.

Időpont

2022. 04. 11.
17:00-18:00

Helyszín

online (Focus on You fb-csoport)

Részvételi díj

ingyenes

További eseményeink

Ha érdekelnek további eseményeink is, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Mit mondanak a programjainkról?

Manapság a lehetőségek sok esetben csak egy karnyújtásnyira vannak, a kérdés csak az, tudomásunk van-e ezekről, vagy tudjuk-e az irányt, hogy merre nyúljunk. A média, az online közösségi terek lehetőségeivel csak az tud élni, aki jól tájékozott - ehhez adott egy jó kiindulási pontot a FOCUS on Közösségi Média workshop.

Gedai Eszter,
fuvolaművész

Minden 21. századi fiatal pályakezdő művész számára elengedhetetlen, hogy gyakorlatot szerezzen és tapasztalatai legyenek az önmenedzsment területén. A kiemelkedő zenei készségek és szakmai tudás mellett fontos, hogy a művésznek ismeretei legyenek a lehetőségekről, amelyek adottak az elinduláshoz. A FOCUS on You program workshopjai olyan ötleteket és tanácsokat adtak nekem a zenei marketing, koncertszervezés és pályázatírás témaköreiben, amelyeket mind a mai hasznosíthatok, és úgy gondolom, egész hátralévő pályám során a segítségemre lesznek.

Varga Abigél,
zeneszerző

Nagyon jó szívvel ajánlom a Sonus Alapítvány programjait minden korosztálynak! Legyen szó még diákról vagy akár már aktívan koncertező művészről. Az újító, vérfrissítő kezdeményezések a klasszikus zenei életben manapság kritikusan fontosak. Melyekben véleményem szerint a Focus on You Csapata jelenleg az egyik legprofibb hazánkban.

Mohai Bálint,
fagottművész