FOCUS on Self-Leadership (workshop)

Mit adhat Neked a workshop?

A komolyzenével foglalkozó előadóművészek, zeneszerzők a világ legkreatívabb emberei közé tartoznak. Ezt a kreativitást azonban nemcsak a színpadon tudják kamatoztatni, hanem a karrierjük és életük alakításában is. Ez a self-leadership, amely egyszerre fantasztikus szabadság és igazi kihívás is.

A workshop résztvevőit egy olyan utazásra hívjuk, ahol eszközöket kapnak a saját céljaik és az odavezető út lépéseinek átgondolásához, hogy a legtöbbet hozzák ki az erősségeikből és lehetőségeikből, miközben kiegyensúlyozott életet élnek.

Ugyanakkor alaposabban szemügyre vesszük azt is, hogy milyen tájon visz keresztül ez az út, azaz a klasszikus zenei ipar sajátosságait, trendjeit. Végigvesszük, mit jelentenek valóban és hogyan lehet a komolyzenei világban használni olyan üzleti fogalmakat, mint a marketing, PR, branding, networking, menedzsment vagy a sales. Foglalkozunk az együttműködésekkel, a közösségépítéssel, és azzal is, hogyan lehet időt és forrásokat találni minderre.

A célunk az, hogy a workshop végére nemcsak több tudással és készséggel, hanem konkrét tervvel is indulhass neki a következő időszaknak.

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha:

  • zenésznek tanulsz, komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként dolgozol;
  • szeretnéd megmutatni a zenédet a világnak, de bizonytalan vagy, mi kellene ehhez;
  • tudatosabban szeretnéd tervezni a karriered és fejleszteni önmagad;
  • bizonytalan vagy, hogy valóban te vagy a legalkamasabb az ügyeid menedzselésére;
  • sokszor érzed magad kimerültnek, túlterheltnek vagy stresszesnek;
  • több feladattal, szereppel zsonglőrködsz és ezért néha káosznak tűnik egy-egy hét;
  • szeretnél céltudatosabb, de kiegyensúlyozottabb is lenni.

A trénerről

Bodnár Eszter a Sonus Alapítvány igazgatója, kulturális- és művészmenedzser, a FOCUS on You program megálmodója. Elsősorban kortárszenei projekteken dolgozik Európában és Észak-Amerikában. Küldetésének érzi, hogy a fiatal zenészek, akik égnek a vágytól, hogy megmutassák a zenéjüket a világnak, ehhez a zenei képesítés mellett olyan készségeket és tudást is kapjanak, amellyel magabiztosan mozoghatnak a komolyzenei üzleti életben. Ebben az egyetemi oktatói, mentori, projektmenedzseri és jogi munkában szerzett tapasztalatait is felhasználja.

Jelentkezés

Jelenleg nincsen ilyen workshopunk meghirdetve. Ha érdekelne a jövőben, töltsd ki ezt az adatlapot!

Gyakran ismételt kérdések

Van életkori szabályozás a workshopon való részvételhez?

A workshopokat elsősorban fiatal zenészeknek szánjuk, de várunk minden zeneművészeti intézményben tanuló hallgatót, illetve komolyzenei előadóművészként vagy zeneszerzőként tevékenykedőt, aki hasznosnak találja a közös munkát.

Milyen hosszú egy workshop?

A workshopok körülbelül 2,5 óráig tartanak.

Hol lesz a workshop?

A workshopokat online tartjuk, melynek az elérhetőségét a regisztrációs díj befizetése után küldjük.

Hogyan kapom meg a workshop eléréséhez szükséges elérhetőséget?

A workshopok eléréséhez szükséges linket a regisztrációs díj befizetése után, a workshopok előtt küldjük minden résztvevőnek.

Hol tudok regisztrálni egy workshopra?

A workshopra a választott workshop oldalán, a Jelentkezés résznél tudsz regisztrálni.

Jelentkezhetek csak egy alkalomra?

Jelentkezni akár egy-egy alkalomra vagy a félév során meghirdetett összes workshopra együtt is lehet. A jelentkezésnél kell kiválasztani, melyik workshopon kívánsz részt venni.

Honnan tudom, hogy érvényes a jelentkezésem?

A regisztráció után, egy visszaigazoló e-mailben erősítjük meg a jelentkezést.

Kaphatok-e kedvezményt a regisztrációs díjból?

Támogatóinknak köszönhetően korlátozott mértékben ösztöndíjak is rendelkezésre állnak. Ha szeretnél ezzel élni, a jelentkezéssel egyidejűleg írd meg ezt egy rövid indokolással a workshop@sonus.foundation email-címre, és visszajelzünk. 

Mi történik, ha jelentkeztem egy workshopra, de nem tudok mégsem elmenni?

Amennyiben a workshop előtt 10 nappal visszamondod a regisztrációt, a regisztrációs díj visszautalásra kerül. Egyéb esetben erre nincs módunk, és sajnos nincs lehetőség a workshop felvételről történő megtekintésére sem.

Átruházható a jelentkezés?

A workshopra jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után nem átruházható. Kivételes esetben egyéni egyeztetés után módosítható a regisztráció.

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.