Fiatal zenészként a komolyzenei üzleti életben (kérdőív)

Mondd el, miben segíthetünk a pályádon!

Gőzerővel dolgozunk a FOCUS on You program továbbfejlesztésén, és szeretnénk megkérdezni Titeket is, mi lenne Nektek a leghasznosabb. Ezért összeállítottunk egy kérdőívet, amire augusztus 15-ig várjuk a válaszokat.

A kitöltők között két egyórás egyéni tanácsadás alkalmat sorsolunk ki, szóval küldd tovább a linket a barátaidnak is.

Határidő

2023. 08. 15.


Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Mit mondanak az évtervező programunkról?

Bátran tudom ajánlani az ‘Évtervező zenészeknek’ programot! Nagyon fontos fiatal előadóművészként, hogy értékelni tudjuk az előző év tevékenységeit és konkrét célokat határozzunk meg az elkövetkezendőre. Ebben nagy segítséget nyújt a programhoz tartozó munkafüzet, amely egy önismereti kis könyv is egyben. Számomra az évtervező beszélgetés egy biztos kapaszkodópont volt az év nehezebb szakmai időszakaiban is.

Pethő Rebeka,
fuvolaművész

A előadóművészi pálya velejárója, hogy váratlan helyzetekhez alkalmazkodjunk, improvizáljunk, hirtelen találjunk megoldást. Ezért is különösen fontos, hogy a céljaink elérése érdekében tűzzünk ki támpontokat, melyekhez - ha nem is egyenes úton, de - előbb vagy utóbb elérhetünk. A Sonus Foundation Évtervezője ebben segít: rendszerezhetjük gondolatainkat, rövid- és hosszútávú terveinket a szakmai és mindennapi életünkben egyaránt. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy megtalálja az egyensúlyt ezen a csodálatos, ámde sokszor kiszámíthatatlan pályán.

Németh Gábor,
hegedűművész

Az évtervező segít strukturálni az idődet, lehetővé téve, hogy jobban szervezett és hatékonyabb legyél. Nekem segített prioritásokat felállítani, célokat kitűzni és nyomon követni azokat. Nem utolsó sorban segít abban is, hogy ne felejts el fontos határidőket vagy eseményeket. Számomra nagyon hasznos volt és Eszterrel könnyedén, jó hangulatban telt a tervezés. Itt mindenkinek személyre szabott egyéni terv készülhet, ahol nem csak a szakmai, de a lelki igényeket is figyelembe veszik.

Csörgeő Luca,
operaénekes

Ami nekem a leghasznosabb volt, hogy egy reális képet kaptam a magyar és külföldi zeneipar közti különbségekről, mivel ezeket itthonról nehéz belelátni, ezáltal sokkal közelebb került a produkciómhoz a külföldi nyitás, ami 2024-ben el is kezdődik. Másik, ami szerintem nagyon fontos, hogy ezek az alkalmak segítenek összeszedni és rendszerezni a teendőket és a célokat, így sokat tisztult a fejem egy-egy alkalom után.

Marton Szabolcs,
zeneszerző