Ingyenes miniworkshop az NKA zenei pályázatokról

 

Augusztus 7-én jelentek meg a Nemzeti Kulturális Alap Zeneművészeti Kollégiumának idei első (és nagy valószínűség szerint utolsó) pályázatai. Tizenegy kategóriában lehet pályázatot beadni, zeneszerzői alkotói ösztöndíjra, koncertszervezésre, mesterkurzusokra, utazásra, vendégfogadásra.
A felkészülést segítendő ingyenes miniworkshopot tartottunk a FOCUS on You – Mozogj magabiztosan a komolyzenei üzleti életben! zárt facebook-csoportban. A felvétel szeptember 6-ig elérhető a csoportban, és ott olvasható ajánlatunk is, hogy átnézzük a készülő pályázatokat.
Ha még nem vagy tagja a csoportnak, itt tudsz csatlakozni.
A workshopot Bodnár Eszter, a FOCUS on You programigazgatója tartotta. A Sonus Alapítvány igazgatójaként és művészmenedzserként számtalan NKA pályázatot írt az elmúlt években, valamennyi kategóriában.

Időpont

2023. 08. 17. 17:00

Helyszín

Díj

ingyenes

Híreink

Ha érdekel a programunk, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon, és mindig értesíteni fogunk, amikor a számodra érdekes alkalmakat meghirdetjük! Erről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Aktuális eseményeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.